Yükleniyor...

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, sünnet olan depremzede çocukları tebrik etti

 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 300 depremzede çocuk için düzenlenen sünnet şölenine telefonla bağlanarak çocukları tebrik etti.

Partimiz Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mahir Ünal ve eşi Şule Özdin Ünal tarafından, evlatları Mehmet Selçuk ile depremzede çocuklar için Millet Bahçesi’nde düzenlediği etkinliğe telefonla bağlanan Cumhurbaşkanımız Erdoğan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Kahramanmaraş'ın sevgili yavruları, bugün 300 kadar yavrumuzun sünnet merasiminde sizleri en kalbi duygularla selamlıyor, gözlerinizden öpüyorum. Bu sünnet merasiminin tüm aileler için hayırlara sevile olmasını Allah'tan diliyor ve böyle güzel bir merasimle sevgililer sevgilisi Peygamber Efendimizin bir sünnetini icra etmiş olmanın heyecanı içerisindeyiz. Bu vesileyle ben yavrularımızın gözlerinden öperken böyle bir sünnetin yerine gelmiş olmasını da şahsım milletim adına en kalbi duygularla sevinerek sizleri gözlerinizden öpüyorum."

Programda konuşan Ünal ise “Depremin en büyük acısını yaşayan çocuklarımızı, Sayın Cumhurbaşkanı'mız, bakanlarımız, devletimiz ve milletimiz bir gün olsun burada yalnız bırakmadılar” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte çocuklar, kendileri için hazırlanmış ikramlıkların tadına bakarak kurulan parkta doyasıya eğlendi.

Programa Grup Başkanvekilimiz Bahadır Yenişehirlioğlu, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Konya Valisi Vahdettin Özkan, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Karaduman, Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, Nurhak Kaymakamı Oray Güven, Elbistan Belediye Erkan Gürbüz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.