Yükleniyor...

Genel Başkan Yardımcımız Özhaseki, Kayseri'de partililerle bayramlaştı

 

Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki seçim sürecine girildiğini ve çalışmalarını vatanın bölünmez bütünlüğü, birliği ve dirliği üzerinde yürüttüklerini söyledi.

Millet İttifakı'nı eleştiren Özhaseki, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Karşı tarafta da elbette legal gözüken partiler var ama Kandil'den durmadan mesaj vererek destek verenler var. Kandil emir veriyor. Evlatlarımızın katili içeride yatarken 'Onları bırakın.' diyorlar. Kandil emir veriyor, 'Yerel yönetimler özerklik şartını tanıyın.' diyorlar. Yerel yönetimde özerklik şartının tanınması demek, ülkemizin güneyinde bir terör devletinin kurulmasına ilk adımı atmak demektir. Yani devlet Ankara'dan para gönderecek, karışmayacak. Seçilene hiç dokunulmayacak. 'Sen bu parayı niye harcadın, nerelere harcadın?' denilemeyecek. Kendi adamlarını kendileri seçecekler. Kendilerine göre de orada bir devlet kuracaklar. Bunun yolunun açılmasını istiyor Kandil. Kılıçdaroğlu da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Kurultayı'nda çıkıp bağıra çağıra 'Ben yerel yönetimler özerklik şartını tanıyacağım.' diyerek söz veriyor."

Özhaseki, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimin sonuçlarını "şer odaklarının" da merakla beklediğini vurgulayarak, "Bir taraftan da Amerika'nın kucağına gitmiş oturmuş, o ne derse onu yapan bir sürü kandırılmış zavallılarla beraber Türkiye'ye ayar vermeye çalışanlar var. Siz bunları da biliyorsunuz. Lütfen onların sitelerini bir takip edin, adamları ne diyor, bir bakın. Bütün ümitlerini 14 Mayıs'a bağladılar. 14 Mayıs'ta Allah korusun eğer o bizim ara ara şer ittifakı diye nitelediğimiz ve birbirine benzemezler çetesi gelecek olursa Kandil de bayram edecek, FETÖ'cüler de bayram edecek. O ihtilal denemesindeki evlatlarımızın katilleri de bayram etmeye devam edecekler." ifadelerini kullandı.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.