Yükleniyor...

Genel Baskan Yardimcimiz Sen’den bildiri tepkisi

Genel Başkan Yardımcısı Şen’den Bildiri Tepkisi:

Birilerine apoletleri ağır geliyor

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, emekli 104 amiral tarafından yayınlanan Montrö bildirisine ilişkin değerlendirmede bulundu. “Anlıyoruz ki birilerine apoletleri ağır geliyor.” ifadelerini kullanan Şen “Kimlerden emir alıyorlarsa ve bu emir zincirinin içinde kimler varsa hepsi bilmelidir ki onların milli iradeye, milletimize ve kahraman Türk Ordusu’na hakaret etmelerine izin vermeyeceğiz.” dedi.

Bir televizyon programına telefonla bağlanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, 104 emekli amiralin yayımladığı bildiriye sert tepki gösterdi. Bildiriyi antidemokratik ve faşist bir bildiri olarak tanımlayan Şen, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Montrö bizimdir, Lozan bizimdir ve bu vatan bizimdir; büyük Türk Milleti’nindir. Bu değerlerimizi hiç kimse değersizleştiremez. Hele ki böyle antidemokratik faşist bildirilerle, darbeci metin ve zihinle hiç kimse kıymetsizleştirip pespaye hale getiremez. Bu bildiriyi imzalayanların durdukları yer Montrö’nün yanı değil, Türkiye’nin karşısıdır. Anlıyoruz ki birilerine apoletleri ağır geliyor. Öncelikle herkesin bu büyük milletin iradesini başının tacı etmesi gerekmektedir ve milli iradenin meşru bir şekilde tecellisi olan seçilmiş hükümeti kendi amiri kabul etmelidir.  Bununla birlikte; kimse amirine söz söyler bir şekilde, darbeci çaba içerisinde olmamalıdır ama görüyoruz ki birileri var ve öyle anlaşılıyor ki 15 Temmuz, 27 Nisan, 28 Şubat, 12 Eylül, 27 Mayıs bitmemiş. Ama bitecek. Bu, Türk milletine karşı takınılabilecek bir tavır değildir. Bu milli irade, demokrasi, meşruiyet karşıtı zihniyetin bunu öğrenmesi gerekmektedir ve bu millet onlara bunu öğretecektir. Bu kişiler kimlerden emir alıyorsa ve kimler emir zincirinin içindeyse hepsi bilmelidir ki onların milli iradeye, milletimize ve kahraman Türk ordusuna hakaret etmelerine izin vermeyeceğiz. Muhalefet partileri de milli iradenin temsilcileridir ve bu bildiri milli iradeye hakaret etmektedir. Buna izin vermemeleri ve açıklama yapmaları gerekirdi. Ben hayretler içerisinde tepki göstermelerini bekliyorum. Bir insan hakaret yer de nasıl susar?

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.