Yükleniyor...

Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programına katıldı

 

Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Niğde’de bir otelde düzenlenen "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programında konuştu.

Karaaslan, bugün dünyanın karşı karşıya kaldığı sorunların çözümünde Türkiye'nin ne kadar önemli bir ülke olduğunun anlaşıldığını aktardı.

Türkiye'nin yeni yüzyılını birlikte şekillendirmek için bir arada olduklarını dile getiren Karaaslan, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımızı bugün dünya lideri olarak adlandırmamıza vesile olan, onu diğer liderlerden ayıran ve bugün küresel meselelerin çözümünde gelmiş olduğumuz noktayı bizlere sağlayan çok önemli gelişmeler yaşadık. Bugün Kovid-19 salgını gibi bir küresel salgın yaşamayı hiç hayal etmeyen dünya için 'Şehir Hastanelerini kuralım' iddiası, bu hedefe sahip olmak, işte büyük bir liderliktir ve büyük bir öngörüdür, büyük bir vizyondur. Bugün yine Rusya-Ukrayna arasında bir savaşın öngörülemediği bir süreçte enerjiyle ilgili tam bağımsız Türkiye, enerjide bağımsız Türkiye iddiasıyla yola çıkmak, bu konuda sismik araştırma gemilerini ve bütün o teçhizatı hazırlamak, hazır tutmak Karadeniz'de gaz aramak ve 540 milyar metreküp doğal gaz keşfi yapmak, işte gerçek bir liderliktir, bir öngörüdür ve bir tecrübenin eseridir."

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.