Yükleniyor...

Partimiz İzmir İl Başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi

 

Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ da seçime giderken tartışılan konunun kimsenin etnik kökeni, mezhebi olmaması gerektiğini kaydetti.

Milletin, cumhurbaşkanlığı için ABD'den icazet alana bugüne kadar onay vermediğini ifade eden Dağ, şöyle konuştu:

"Şimdi de vermeyecektir. Bu millet bu ülkenin başında lider görmek istiyor, kukla görmek istemiyor. Birileri bu ülkede kukla görmek isteyebilir. Bu millet emperyalistlere, bu ülkeye kukla getirmek isteyenlere 15 Temmuz'da canını ortaya koyarak hak ettiği cevabı vermiştir. Şimdi 14 Mayıs'ta, o zaman canını ortaya koymuştu, şimdi yüreğini ortaya koyacak, sandığa gidecek, o sandıkta Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye, Cumhur İttifakı'na vereceği oyla nasıl 15 Temmuz'da onlara yolu göstermişse 14 Mayıs'ta da onlara yolu gösterecektir."

Programda İzmir Milletvekili Necip Nasır, eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir 2. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan ve İl Başkanı Bilal Saygılı da birer konuşma yaptı.

Bayramlaşmaya İzmir milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Cemal Bekle ve Mahmut Atilla Kaya ile diğer milletvekili adayları ile partililer katıldı.

 

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.